Data-avdelingen

Man kan lure av og til hva det er som gjør at ting som blir fremstilt som enkle tastetrykk - rett og slett ikke fungerer i det hele tatt. Vår registrering i innlegget under og telleren som så fint skulle begynne å telle seg oppover, blunker bare med et tomt blikk.
En død firkant uten noe mening.

Hadde vi jobbet i et større firma nå, kunne vi har ringt til data-avdelingen. Et ikke for stort firma vel og merke, for der hadde data-avdelingen for lengst vært outsourcet. Og da måtte vi ha logget oss inn på et intranett og registrert en case der sikkert femten rubrikker skulle fylles inn.
Hva problemet er, om du har skrudd maskinen av og på, om du har noen konfigureringer her og der... i det hele tatt.
Så hadde man til slutt fått en bekreftelse på at saken er mottatt og et case-nummer, som må brukes som referanse til saken.

Siden det er fredag i dag, hadde det sikkert ikke skjedd noe før på mandag. Kanskje tirsdag. På mandager er det sikkert så mange caser logget inn fra fredagen, at de er litt på etterskudd der borte på data-avdelingen. Da har man plutselig to problemer å tenke på, først at knappen ikke virker, og så at data-avdelingen ikke svarer.

Kanskje er det like greit å være liten og heller ergre seg litt nå, og la det gå over.
Vi får se. Kanskje våkner knappen vår til liv igjen?

Desillustrert

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.